Gör din padelhall unik!

I takt med att padeln växer sig allt starkare i Sverige ökar också konkurrensen mellan padelhallarna. Därför är det viktigt att du som ska bygga en stålhall tänker på vad du kan göra för att din padelhall ska bli unik. Vad kan du ha i din anläggning för att locka till dig extra besökare? Vi tipsar om vad du som hallägare kan göra för att skapa mervärde i din padelhall!

Padelbana utomhus Tomasz Krawczyk håller i ett padelracket

Restaurang & loungedel

Du vill att din padelhall ska vara en plats där man kan hänga både innan och efter träningen. En bemannad restaurang kan vara tufft för många att få in i budgeten, men det finns många alternativ du kan ha i din hall istället. Varför inte göra plats för varuautomater där du kan köpa lunch, mellanmål och dryck? Något som även är uppskattat är möjligheten att värma medtagna matlådor i mikrovågsugnar.

En loungedel med sittplatser och bord bjuder in till umgänge mellan dina besökare. Vill du ha mer liv och rörelse - utnyttja utrymmet genom att ställa upp ett pingisbord!

Gym

Med ett gym i anslutning till padelbanorna erbjuder du dina besökare allt de behöver för att kunna genomföra sin träning. Detta är även ett bra sätt att locka nya besökare till din hall, personer som kanske inte har fastnat för padel än men som nu kan se det från nära håll. För en känsla av exklusivitet kan du göra gymmet begränsat för medlemmar, vilket även kommer att hjälpa dig öka anläggningens intäkter.

Relaxavdelning

Ta med dig kompisgänget och ta en heldag i padelhallen! Spela en tuff match på banan följt av några timmar på relaxavdelningen med bastu och bubbelpool. Även denna del av anläggningen kan vara medlemsexklusiv eller för alla som spelar.

Utomhusbanor

Att spela padel under bar himmel ger dina besökare en frihetskänsla och en härlig upplevelse. När du spelar padel utomhus begränsas inte heller spelet på grund av takhöjden. Se till att dina utomhusbanor har rätt egenskaper med hög kvalitet, och tänk på att anpassa utrustningen kring banan efter utomhusklimat.

Bra parkeringsmöjligheter

För många är det viktigt med bra parkeringsmöjligheter när man ska spela padel Många kommer till exempel direkt från jobbet eller liknande, och har din padelhall en smidig parkeringslösning så skapar det ett mervärde för dina besökare.

Bemanning sent på kvällarna

Om du har en större padelhall med många banor kan det vara värt att ha anläggningen bemannad även sent på kvällarna. Personal som är på plats i hallen skapar en familjär stämning och en trygghet för besökarna, vilket kan leda till att bokningarna på kvällarna maximeras.

Läktare & panoramaglas

Med en läktare i din padelhall skapar du en unik plats för event och aktiviteter samt en samlingsplats för både spelare och besökare. Vill du dessutom arrangera turneringar kan du satsa på padelbanor med panoramaglas! Vanliga padelbanor har rampartier mellan glasen som begränsar insynen för publiken, men på en padelbana med panoramaglas består bakväggen endast av tätt ihopsatta glaspartiet vilket ger åskådarna en optimal inblick i spelet.

Event & afterwork

Skapa härliga tillställningar där företag eller kompisgäng kan få en avslappnad avslutning på arbetsveckan! Tävla under lättsamma former i Americano eller i lag och fortsätt kvällen med god mat samt dryck för hela sällskapet.

Hur ser din bild av en padelhall ut? Kontakta oss så hjälper vi dig göra din vision till verklighet!