Kristoffer Sjöstedt - projektledare på Blixthuset Stålhallar

projektledare-kristoffer-med-ritning-i-verkstaden

“Känns riktigt bra att vi implementerar miljötänket och tar ansvar för det vi bygger!”

Kristoffer Sjöstedt är den engagerade projektledaren som har arbetat med alltifrån trä, metall och stål till kompositmaterial innan vilket har gett honom en bredd som inte många har. Att bygga enkelt kanske är en självklarhet för många företag i stålhallsbranschen, men Kristoffer föredrar att bygga något som är unikt utifrån en idé som ägaren länge har tänkt på. Han menar att det blir liksom mer personligt och roligare att bygga då.

“Vi var tvungna att göra si och så för att din budget räckte inte”. Det här är alltså den hall som du har väntat på och som inte alls blev som du tänkt dig. En känsla som denna är väl inget som man vill vara med om?

Med Kristoffers engagemang och noggrannhet är det något som knappast kommer att hända. För honom är det viktigt att man som projektledare är engagerad och visar att kundens önskemål går att uppfylla.

– På sätt och vis så sätter man ju faktiskt sitt namn på det man har byggt. Jag tycker att kunden ska känna att även jag har gjort ett bra jobb och att hens byggnad blev bra, säger Kristoffer.

Som projektledare blir det många möten med olika kunder, vilket Kristoffer tycker är inspirerande då det kan vara vem som helst som vill ha en stålhall. Alltifrån e-handel som vill ha logistik- och lagerhallar till föreningar som behöver gymnastikhallar och padelhallar. 

–Det är kul att komma fram till hur olika branscher och personer vill ha sin hall och varför dem vill ha sin stålhall på ett specifikt sätt, berättar Kristoffer. 

Att kunna ta ansvar i form av miljötänk i sina projekt är något som gör att han blir extra stolt att arbeta för Blixthuset. 

– Det känns riktigt bra att vi implementerar miljötänket och tar ansvar för det vi bygger! Att vi inte bara gör billigt och enkelt utan att möjligheten till grönt stål och andra miljöalternativ finns, säger Kristoffer.

Vilken stålhall drömmer du om att bygga? Kontakta oss så hjälper vi dig göra din vision till verklighet!