PriDrive - miljövänlig och motordriven vikport

Svensktillverkad och miljövänlig vikport som är optimal för din stålhall

De flesta av våra kunder vet vad de vill ha för material, produkter och utformning av sin stålhall när de kommer till oss. Men ibland vill man veta vilka andra alternativ det finns. Ett av alternativen hos oss är att du även kan välja miljövänligt. Men vi vet att det även är en prisfråga. Därför är en av de valbara produkterna vi erbjuder Pridos motordrivna vikport PriDrive som både är kostnadseffektiv och hållbar.

stalhall-utifran-roda-vikportar

Foto: Prido

Vi på Blixthuset Stålhallar är med och bygger Sveriges framtid och har ett stort ansvar när det kommer till miljö och hållbarhet. Att kombinera hållbarhet och ett positivt klimatavtryck med teknologi, design och kostnadseffektiva produkter är något som vi tror på. Därför har vi ett antal samarbetspartners som gör detta möjligt. 

Vi vill erbjuda de bästa produkterna på marknaden och Pridos motordrivna vikport PriDrive är en av dem. PriDrive baserar sig på Pridos välkända vikport Ecolid som är Sveriges mest sålda industriport. Det är ett bra betyg och därför har vi valt att ge dig det alternativet när vi bygger din hall.

Förutom att PriDrive är ett hållbart alternativ har vikporten en öppningstid på cirka 11 sekunder! Tack vare den horisontella rörelsen har den även en minimal påkörningsrisk.

Anders Sturkell, Prido.

gra-stalhall-utifran-med-vikport

Foto: Prido

Vi vet att en del av våra kunder vill bygga hållbart samtidigt som de vill att det ska bli kostnadseffektivt. En av våra lösningar är då att ge denna vikport som alternativ när du bygger din stålhall. Den har både lågt underhållsbehov och serviceintervall vilket gör att den både är kostnadseffektiv och hållbar.

Vi är inte rädda för kreativa lösningar i våra processer. Vår företagskultur ska vara inspirerande och möjliggöra samt uppmuntra kreativitet. Därför ska samarbeten med oss baseras på problemlösning och vårt driv framåt.

Richard Lundell, Blixthuset Stålhallar.

Vi uppmanar våra leverantörer samt tillverkare att arbeta med ständig utveckling för att minska minsta möjliga miljöpåverkan. PriDrive-vikport är utvecklad och tillverkad i Sverige vilket gör att vi undviker onödiga miljöutsläpp och arbetsbelastningar. 

Vi tar ansvar genom att erbjuda dig miljövänliga alternativ, ditt ansvar blir nu att välja.

Vilken stålhall drömmer du om att bygga? Kontakta oss så hjälper vi dig göra din vision till verklighet!