Richard Lundell - projektledare på Blixthuset Stålhallar

vedran-kristoffer-richard-pa-kontorsrum

Vi vill även ha kunderna som vill ha något mer än en fyrkantig låda!

Du har precis fått nyckeln till hallen med stort H. Allt har gått som smort under hela processen. Från att du ringde till att du nu har en nyckel. Den där Richard, han var ju en lätt typ att ha att göra med, tänker du för dig själv. 

Richard Lundell har alltid haft ett intresse för inredning och brinner så mycket för sitt jobb att han till och med har tagit hem det i form av en verkstad. Största delen av karriären har bestått av snickaryrket, då han arbetat både som traditionell snickare och som verkstadschef för inredningsdelar. 

Den andra delen av karriären bestod av projektledaryrket, vilket var något som föll honom i smaken. Därför tackade han genast ja när chansen att vara projektledare och bygga upp Blixthuset Stålhallar kom.

– Både jag, Kristoffer och Vedran kommer från samma företag innan vi blev headhuntade till Blixthuset Stålhallar, vilket gör att sammanhållningen är riktigt bra och man har koll på vad alla kan göra. Dessutom kompletterar vi varandra jäkligt bra eftersom våra kompetenser, personligheter och bakgrunder är olika, berättar Richard. 

Som projektledare är det enligt Richard viktigt att skapa möjligheter för alla runt omkring och att alltid vara tillgänglig om kunden undrar något. Återkoppling till kund är A och O. 

–Att ge kunden den information hen behöver efter att vi är klara är superviktigt! Man kan inte hafsa ut sig något snabbt för att släppa bollen för det får man alltid tillbaka, säger Richard.

Richard är en riktig hejare när det kommer till att göra ett noggrant planeringsarbete, för att på så sätt få en stabil grund som gör att man slipper släcka bränder. Ett tips från Richard är att inte “göra det sen” utan att göra saker på en gång. Planeringsarbetet möjliggör att han kan vara med och projektleda dem där unika stålhallarna.

– Vi vill även ha kunderna som vill ha något mer än en fyrkantig låda. De ska aldrig få svaret att ”så bygger inte vi”. De ska kunna komma och säga att de vill ha den hur som helst och se ut hur som helst, säger Richard.

Det absolut bästa med yrket tycker Richard är att få vara med under hela vägen av ett projekt. Dessutom att få överlämna verket till kunden och få se reaktionen samt höra vad den tycker. 

– Att få höra från kunden att hen kan optimera sitt företag tack vare hallen som vi har skapat och att få se ett företag växa, det är guld värt, säger Richard med ett stort leende.

Vilken stålhall drömmer du om att bygga? Kontakta oss så hjälper vi dig göra din vision till verklighet!