Vedran Ladan - konstruktör på Blixthuset Stålhallar

gruppbild-vedran-richard-kristoffer-vid-skrivbord-pa-kontor

“Det är kul att jobba i en bransch som gynnar Sveriges ekonomi!”

Han är den målmedvetna som alltid har vetat vad han vill. Samtidigt är han den som inte har särskilt långt till skratt. Från civilingenjörsplugg i Lund till idag då Vedran Ladan är konstruktör på Blixthuset Stålhallar i Huddinge.  

Det generella intresset för byggbranschen har alltid funnits där och direkt efter gymnasiet började han studera till civilingenjör i Lund och har sedan dess varit konstruktör, konstruktionsansvarig och teknisk projektledare. 

Kreativitet är en av Vedrans främsta styrkor som konstruktör.

– Jag tycker att det är viktigt att inte alltid välja det som är enklast utan även tänka outside the box. Det behöver inte alltid betyda att tänka nytt. Dessutom är det lättare att vara kreativ när man lär sig så många steg som möjligt i en byggprocess, för då vet man vad som funkar och inte funkar, berättar Vedran. 

Vedran är en riktig nyfiken en som menar att ju mer man vill lära sig desto lättare blir det. Rädslan att ställa frågor om det är något som är svårt att förstå finns inte. När nya uppdateringar inom konstruktion kommer är han först med att lära sig dem. 

Den kreativitet och nyfikenhet Vedran besitter gör att yrket som konstruktör på Blixthuset Stålhallar passar honom som handen i handsken.

– Det är kul att jobba i en bransch som gynnar Sveriges ekonomi! Vi bygger ju lokaler till företag som i sin tur skapar jobb och möjligheter. Alla vill väl ha fina lokaler och driva sina verksamheter i, säger Vedran med glimten i ögat.

Vilken stålhall drömmer du om att bygga? Kontakta oss så hjälper vi dig göra din vision till verklighet!