Om oss

Vi är lyhörda när det kommer till dina önskemål kring din stålhall och vi kan lösa det mesta!

Våra stålhallar

Våra kärnvärden driver oss framåt

Våra kärnvärden genomsyrar alla delar i vår verksamhet, allt från rollen vi tar i samhället och i våra affärer med våra stålhallar till hur vi är som arbetsgivare.

Initiativ

Våra medarbetare är bland det viktigaste vi har därför tar initiativet att investera i våra medarbetare genom vidareutveckling, kunskapsutbyten och delaktighet. Våra kunder är också något som är bland det viktigaste vi har, därför är vi lyhörda för att möta kundens och marknadens behov, krav och förväntningar. Vi väljer bästa möjliga teknik för bästa möjliga resultat och erbjuder skräddarsydd kompetens för vår typ av produktion och våra kunders behov.  

Kreativitet 

Vi är inte rädda för kreativa lösningar i våra processer när du bygger stålhall med oss. Vår företagskultur ska vara inspirerande och möjliggöra samt uppmuntra kreativitet. För oss är personliga relationer viktigt och samarbeten med oss ska baseras på problemlösning och vårt driv framåt.

Ansvarsfulla

Vi har ett stort ansvar när det kommer till miljön, därför bygger vi stålhallar för ett framtida Sverige och arbetar återanvändningsbart och återvinningsbart. Vi prioriterar förnyelsebara resurser och undviker miljöstörande ämnen. Vi tar ansvar genom att uppmana våra leverantörer och tillverkare att arbeta med ständig utveckling för minsta möjliga miljöpåverkan samt samordnar vi transporter för att undvika onödiga miljöutsläpp och arbetsbelastningar.  

 

Vill du jobba hos oss? Gå in på vår sida Karriär och läs mer om hur du kan skicka in din ansökan.
Vill du veta mer? Läs mer om oss i vår digitala broschyr.