Om oss

Här kan du läsa om våra kärnvärden. Dem genomsyrar alla delar i vår verksamhet. Allt från rollen vi tar i samhället och i våra affärer till hur vi är som arbetsgivare. 

Initiativ

Våra medarbetare är bland det viktigaste vi har därför tar initiativet att investera i våra medarbetare genom vidareutveckling, kunskapsutbyten och delaktighet. Våra kunder är också något som är bland det viktigaste vi har, därför är vi lyhörda för att möta kundens och marknadens behov, krav och förväntningar. Vi väljer bästa möjliga teknik för bästa möjliga resultat och erbjuder skräddarsydd kompetens för vår typ av produktion och våra kunders behov.  

gruppbild-vedran-richard-kristoffer-vid-skrivbord-pa-kontor

Kreativitet 

Vi är inte rädda för kreativa lösningar i våra processer. Vår företagskultur ska vara inspirerande och möjliggöra samt uppmuntra kreativitet. För oss är personliga relationer viktigt och samarbeten med oss ska baseras på problemlösning och vårt driv framåt.

vedran-kristoffer-richard-skiss-i-handen-utomhus

Ansvarsfulla

Vi har ett stort ansvar när det kommer till miljön, därför bygger vi för ett framtida Sverige och arbetar återanvändningsbart och återvinningsbart. Vi prioriterar förnyelsebara resurser och undviker miljöstörande ämnen. Vi tar ansvar genom att uppmana våra leverantörer och tillverkare att arbeta med ständig utveckling för minsta möjliga miljöpåverkan samt samordnar vi transporter för att undvika onödiga miljöutsläpp och arbetsbelastningar.  

kontor-kristoffer-richard-diskuterar-plan-for-projektering

Vill du veta mer? Läs mer om oss i vår digitala broschyr.

blixthuset-stalhallar-logo-blagron-bakgrund