Våra stålhallar

Vill ni ha litet eller stort, miljötänk eller ej, vi löser det. Vill ni ha stål eller trämaterial, vi löser det. Vi är lyhörda när det kommer till era önskemål och vi kan ordna det mesta!

Kontakta oss

Nyckelfärdiga stålhallar utifrån dina önskemål

Vårt koncept går ut på att uppfylla kundens önskemål och visioner i största möjliga mån. Oavsett hur ni vill bygga finns vi tillhands. Målet är att ni ska få en stålhall precis som ni vill ha den.

Det finns ett antal olika byggnadsmaterial att välja mellan och där bistår vi med vägledning till det mest lämpliga valet till aktuell stålhall. Vi strävar efter att optimera våra stålhallar till den mån det går och därmed minska spill under byggprocessen. Dessutom finns möjligheten för dig som kund att välja ett grönare stål, vilket innebär ni kan välja klimatkompenserande stålprodukter till era projekt. Vi tar gemensamt fram stålhallen som uppfyller dina behov både när det gäller det praktiska samt det estetiska.

Om du vill bygga sporthall ser vi efter vilka behov en sporthallen behöver ha, beroende på vilken sport som ska utövas i den. Är du ute efter en kontorsbyggnad vet vi hur man ska tänka gällande exempelvis stegljud mellan materialen. Eller om du är ute efter att bygga en logistikhall till din webbshop, vet vi att det är viktigt att skapa en effektiv logistik med hjälp av öppna ytor och generös takhöjd.

Oavsett vilken hall du vill bygga hjälper vi dig så att den fyller de behov du är ute efter. Om du vill veta mer om hur vi tänker när vi bygger en specifik stålhall hittar du all information om respektive hall nedan. Om du fortfarande saknar någon information efter att ha läst om stålhallarna är vi bara ett telefonsamtal eller mail bort!