Dags att bygga kontorsbyggnad?

Är du intresserad av att bygga en kontorsbyggnad? Vi hjälper dig gärna! Här är några saker vi brukar tänka på när det kommer till att bygga kontorsbyggnader.

När det kommer till att bygga kontorsbyggnader, oavsett om dem är kombinerade med verkstäder eller ej, så är det viktigt att tänka på hur ljudet förhåller sig i en sådan byggnad.

Vi kan jobba med ljudabsorbenter i tak. Exempelvis tilläggsisolera ytterväggarna på insidan. Det skulle göra det svårt för ljudet att vandra mellan rummen.

Här kommer val av bjälklag in i bilden, då det skiljer sig mycket beroende på exempelvis stegljud mellan materialen. Vi skulle även tänka på att lägga konferensrum och toaletter vid anliggande skiljevägg mot verkstaden istället för kontorsrum. 

Vill du bygga en kontorsbyggnad? Kontakta oss så hjälper vi dig!

Vi på Blixthuset Stålhallar vill att du som kund ska veta att vi hjälper dig med lösningar som dessa redan vid första idé. Du kan komma in och inte ha mer än en vision eller enklare tanke om vad du vill göra. Vi hjälper dig att skapa en effektiv och trivsam verksamhet.

Vi sköter projektet från början till slut. Det enda du behöver göra är att berätta för oss vad du och din verksamhet behöver.

Sen är det bara att stoppa in nyckeln i låset till ditt nya fräscha kontor och göra det du är bäst på!

modernt-kontor-ljust

loungehorna-soffor-kuddar-vid-fonster

Har du några frågor?

Du är varmt välkommen att höra av dig till oss!

Maila till [email protected] eller ring oss på 0760895573

Offertförfrågan

Fyll i en offerförfrågan så tar vi det därifrån!

Fyll i din förfrågan här