Dags att bygga logistikhall?

Är du intresserad av att bygga en logistikhall? Vi hjälper dig gärna! Här är några saker vi brukar tänka på när det kommer till att bygga logistikhallar.

En logistikhall har bara ett ändamål, att skapa en effektiv logistik. Det är viktigt med öppna ytor och en generös takhöjd för att kunna optimera en stor lagerkapacitet samt effektiv hantering av varor.

Det är även viktigt att skapa goda förutsättningar för smidiga av- och pålastningar eftersom att det kommer vara ett konstant tryck på transporter som kommer och lämnar logistikhallen.

En generös takhöjd kan utnyttjas genom entresolplan för att maximera utrymmet i stålhallen. Entresolen byggs utifrån dina önskemål, din verksamhet och logistikhall.

Vi på Blixthuset Stålhallar hjälper dig att skapa det optimala flödet i och runt din logistikhall.

Vill du bygga en logistikhall? Kontakta oss så hjälper vi dig!

Vi på Blixthuset Stålhallar vill att du som kund ska veta att vi hjälper dig med lösningar som dessa redan vid första idé. Du kan komma in och inte ha mer än en vision eller enklare tanke om vad du vill göra för stålhall. Vi hjälper dig att skapa en effektiv och trivsam verksamhet.

Vi sköter projektet från början till slut. Det enda du behöver göra är att berätta för oss vad du och din verksamhet behöver.

Sen är det bara att stoppa in nyckeln i låset till din nya stålhall och göra det du är bäst på!

Har du några frågor?

Du är varmt välkommen att höra av dig till oss!

Maila till [email protected] eller ring oss på 0760895573

Offertförfrågan

Fyll i en offerförfrågan så tar vi det därifrån!

Fyll i din förfrågan här