Dags att bygga lagerhall?

Är du intresserad av att bygga en lagerhall? Vi hjälper dig gärna! Här är några saker vi brukar tänka på när det kommer till att bygga lagerhallar.

När en lagerhall byggs gäller det att skapa öppna ytor och en generös takhöjd för att kunna optimera en så stor lagerkapacitet som möjligt.

Det är även viktigt att skapa goda förutsättningar för smidiga av- och pålastningar när transporter kommer och lämnar lagerhallen.

En generös takhöjd kan utnyttjas genom entresolplan för att maximera utrymmet. Entresolen byggs utifrån dina önskemål, din verksamhet och lagerhall.

Men den allra viktigaste punkten är att stålhallen är trygg och säker för dina anställda. Det gäller att skapa bra och trygga förutsättningar för personalen när de arbetar i din lagerhall. När av- och pålastningar sker går det fort och då gäller det att lagerhallen är utformad så att ingen kommer till skada i det höga tempot. Idag finns flertalet krav man måste uppfylla enligt Arbetsmiljölagen (AML), Arbetsmiljöverkets (AFS) föreskrifter samt Europastandard SS-EN 15635. Kraven uppdateras med jämna mellanrum och det gäller därför att din lagerhall byggs utifrån dessa.

Vill du bygga en lagerhall? Kontakta oss så hjälper vi dig!Har du några frågor?

Du är varmt välkommen att höra av dig till oss!

Maila till [email protected] eller ring oss på 0760895573

Offertförfrågan

Fyll i en offerförfrågan så tar vi det därifrån!

Fyll i din förfrågan här