Dags att bygga maskinhall?

Är du intresserad av att bygga en maskinhall? Vi hjälper dig gärna! Här är några saker vi brukar tänka på när det kommer till att bygga maskinhallar.

Det som är skillnaden när man bygger en maskinhall i jämförelse med andra hallar är att i den hallen kommer stora maskiner att ta sig in och ut. Det måste man ha i åtanke gällande all byggnation i en maskinhall. Maskinhallen måste därför ha en generös takhöjd och bestå av en öppen yta. 

När vi på Blixthuset Stålhallar bygger maskinhallar bygger vi även utifrån att den ska underlätta service och underhåll av större maskiner. För att maskinerna ska få den service de behöver krävs det en del tunga lyft. För att kunna göra lyften skulle vi placera en travers i taket för att underlätta arbetet. 

Vill du bygga en maskinhall? Kontakta oss så hjälper vi dig!

För att stora maskiner ska ta sig in och ut på ett smidigt sätt, underlättar det att ha portar på båda sidor av hallen. Detta gör så att maskinerna kan åka rakt igenom, utan att behöva backa och svänga.

Med våra erfarenheter av maskinhallar sedan innan, vet vi att det är viktigt att även tänka på att bygga en betongplatta som är dimensionerad för höga laster. Att placera en betongsockel som påkörningsskydd på plattan är inte fel för att på så sätt få en tåligare fasad.

Vi på Blixthuset Stålhallar vill gärna vara med och hjälpa dig att bygga ett hem till dina maskiner! Vi sköter projektet från början till slut. Det enda du behöver göra är att berätta för oss vad du och dina maskiner behöver.

Har du några frågor?

Du är varmt välkommen att höra av dig till oss!

Maila till [email protected] eller ring oss på 0760895573

Offertförfrågan

Fyll i en offerförfrågan så tar vi det därifrån!

Fyll i din förfrågan här