Dags att bygga verkstadslokal?

Är du intresserad av att bygga en verkstadslokal? Vi hjälper dig gärna! Här är några saker vi brukar tänka på när det kommer till att bygga verkstadslokaler.

När man bygger en verkstadslokal är det viktigt att ta hänsyn till att stora maskiner ska kunna ta sig in och ut. Verkstadslokalen måste därför ha en generös takhöjd och bestå av en öppen yta. Det är viktigt att tänka på vilket utrymme faktiskt maskiner tar. I bara själva maskinen utan även arbetsytan runt den. Dessutom är en entresolplan att föredra, det gör att golvytor frigörs och man utnyttjar lagerlokalen på ett effektivt sätt.

För att maskinerna ska få den service de behöver krävs det en del tunga lyft. För att kunna göra lyften skulle vi placera en travers i taket för att underlätta arbetet. 

För att stora maskiner ska ta sig in och ut på ett smidigt sätt, underlättar det att ha portar på båda sidor av hallen. Detta gör så att maskinerna kan åka rakt igenom, utan att behöva backa och svänga. 

Vi på Blixthuset Stålhallar vill gärna vara med och hjälpa dig att bygga din verkstadslokal! Vi sköter projektet från början till slut. Det enda du behöver göra är att berätta för oss vad du och din verksamhet behöver.

Vill du bygga en verkstadslokal? Kontakta oss så hjälper vi dig!

Har du några frågor?

Du är varmt välkommen att höra av dig till oss!

Maila till [email protected] eller ring oss på 0760895573

Offertförfrågan

Fyll i en offerförfrågan så tar vi det därifrån!

Fyll i din förfrågan här