Så går det till!

Vi erbjuder våra kunder hjälp från start till en nyckelfärdig hall.

Här kan du läsa om hur ett samarbete med oss kan se ut.

symbol-penna-papper-glodlampa-for-ideskiss

STEG 1: OFFERTFÖRFRÅGAN

Här kan vi få in allt från en färdig ritning till en servettskiss. Ni berättar vad ni har för verksamhet och vad ni vill ha för hall. Utifrån det rekommenderar vi den hall som är lämpligast för ändamålet och kommer fram till en lösning som passar er. Vi detta steg tar ni fram en byggnadskarta.

symbol-ritning

STEG 2: FÖRARBETE

Ni får ta del av en enklare skiss, alternativt bild från liknande projekt. Nu skickar vi offerten och ni får kika igenom den och återkopplar till oss med eventuella ändringar. Efter uppdatering av offert skickar vi in material för att få bygglov.

symbol-kontrakt-med-checkpunkter

STEG 3: KONTRAKT

Dags för kontraktskrivning!

symbol-ritningar-matinstrument

STEG 4: PROJEKTSTART

Här går vi in djupare i projektet. Detaljritningar skapas, stommarna börjar tillverkas och materialet beställs. Det är även dags för konstruktion. I detta steg kan vi erbjuda att vi gör ritningarna inhouse. Vi konstruerar själva med de ritningarna som antingen vi har gjort eller de ritningar som ni hade sen innan. Vi gör stommarna och ritar vidare på hallen. I detta steg beställer vi även allt material till projektet.

symbol-husritning-tumstock

STEG 5: PRODUKTIONSSTART

Nu påbörjas tillverkningen av samtliga material.

symbol-almanacka-och-klocka

STEG 6: BYGGSTART

I detta skede planeras tidsplanen.

symbol-byggnad-pa-en-platta

STEG 7: MONTAGE

Nu börjar arbetet ute på byggarbetsplatsen och din hall börjar ta form. Här kan ni välja att vi gör alltifrån endast skaltät till att vi gör totalentreprenad, då vi gör allt från första spadtaget till nyckelfärdig hall.

symbol-byggherre-med-ritning

STEG 8: ÖVERLÄMNING

Nu är det dags för överlämning. Vi visar upp vad vi gjort, går igenom alla funktioner och dokumentation. Sedan är det äntligen dags för er att flytta in i nya hallen!

gron-skog-i-morgonljus

Grönt stål

Här finns möjligheten till valet av grönare stål vilket innebär att ni som kund kan välja klimatkompenserande stålprodukter till era projekt. Detta via ett samarbete med Zero Mission som ser till att nya träd planteras för att motverka avskogning vilket är en av de mest effektiva metoderna för klimatkompensation.

tre-hogar-med-olika-stalbalkar

Materialval

Det finns antal olika byggnadsmaterial att välja mellan där vi bistår med input på mest lämpliga valet till aktuell hall. Förutom att valet styrs av beständighet och hållfasthet så kommer du som kund även kunna välja mellan olika alternativ av återvunna material. Vi strävar även efter att optimera våra hallar till den mån det går och därmed minska spill under byggprocessen.

Naturligtvis går det alltid att kontakta oss vid ytterligare frågor eller om ni har andra visioner att bygga vidare på. Kontakta oss här!

Offertförfrågan

Fyll i en offerförfrågan så tar vi det därifrån!

Fyll i din förfrågan här